JORDAN-CULTURE-FOOD-TRADITION-MANSAF
Jordanian writer and researcher Hasan Mubaideen speaks during an interview about "Mansaf" (lamb cooked in dried yogurt and served with rice and nuts) and other traditional Jordanian dishes at a restaurant in Amman on March 16, 2023. - The kingdom's national "Mansaf" dish was in late 2022 inscribed on UNESCO's list of intangible cultural heritage, highlighting the "deep sense of identity and social cohesion" it evokes. Thousands of years before it became a symbol of peace -- traditionally shared to mark the end of tribal feuds -- mansaf was born on the eve of battle. (Photo by Khalil MAZRAAWI / AFP) (Photo by KHALIL MAZRAAWI/AFP via Getty Images)

MATERIAL RESTRINGIDO
No se puede obtener la licencia de esta imagen online. Para obtener la licencia de esta imagen, contacta con nosotros.
DETALLES
Restricciones:
Póngase en contacto con su oficina local para conocer todos los usos con fines comerciales o promocionales. Derechos editoriales plenos en Reino Unido, EE.UU., Irlanda, Italia, España y Canadá (excepto Québec). Si desea conocer los derechos editoriales restringidos en otro país, llame a su oficina local.
Crédito:
Editorial n.º:
1250786603
Colección:
AFP
Fecha de creación:
16 de marzo de 2023
Fecha de subida:
Tipo de licencia:
Inf. de autorización:
No se cuenta con autorizaciones. Más información
Fuente:
AFP
Código de barras:
AFP
Nombre del objeto:
AFP_33BG6X4
Tamaño máx. archivo:
4000 x 6000 px (33,87 x 50,80 cm) - 300 dpi - 5 MB